PA AMB FARINA D’AMETLLA
Ingredients
- 100gr de farina d’ametlla
- 3 ous (2 de sencers i 3 clares)
- 1 cullerada de cafè de bicarbonat o llevat
- un pols de sal o espècies al gust (canyella si es vol més dolç)
Preparació
- Batre els rovells d’ou
- Barrejar-hi les clares a punt de neu
- Afegir-hi la farina d’ametlla i el bicarbonat o el llevat.
- Ajuntar-ho tot i posar-ho en un motlle rectangular de silicona.
- Ho posem al forn prèviament escalfat a 220 graus.
- Coure durant 10 – 12 minuts.
- Punxar amb un ganivet i si veiem que surt eixut, ja el tenim apunt!
Apte per a totes les persones que no poden prendre cereals o diferents farines.
És una recepta ideal per dietes cetogèniques i sense gluten.
One comment
Comments are closed.
Estel Villaronga
Hola, un cop tinc el pa fet, per conservar-lo el màxim de dies possible, on l’haig de deixar: a la nevera,? dins d’un tapper a temperatura ambient…?
Gràcies